بورس تهران معاملات دیروز را با رشد بیش از ۶۰۱۷ واحدی (معادل بیش از ۴/ ۳ درصد) شاخص کل به پایان رساند. این جهش ۶ کاناله، شاخص سهام را در ارتفاع ۱۸۰ هزار و ۶۳۶ واحدی قرار داد تا سریال سقف شکنی این نماگر همچنان ادامه داشته باشد. بازدهی بورس تهران در هفته جاری از ۱۵ درصد نیز فراتر رفت.
بهدنبال هفتههای پررونق بورس، مسیریابی سهام تا پایان سال اهمیت ویژهای پیدا کرده است. جهش دلار و انتظارات تورمی که اثر مستقیمی بر سود اسمی بنگاههای اقتصادی دارد، مهمترین محرک رونق بورس است. هرچند این عامل همچنان پتانسیل مناسبی برای سهام است؛ اما مواجهه با ریسکهایی نظیر تحریم و روند بازارهای موازی نیز اهمیت دارد.
معاملهگران خرد بازار سهام طی ۹روز کاری متوالی با خریدهای پرحجم خود توانستند خالص تغییر مالکیت را به سمت خود حفظ کنند. هر چند بورس در این ۹روز روند متوالی صعودی نداشت، اما از شنبه هفته گذشته جهشهای قابل توجهی توسط این نماگر ثبت شد. این افت و خیزها در نهایت جهش بیش از ۲۴هزار واحدی و ۲۵کانالشکنی را در کارنامه شاخص کل بورس ثبت کرد.
معاملات دیروز بورس تهران با جهش ۹/ ۱ درصدی شاخص کل به پایان رسید. بازگشت نسبی آرامش به بازار سکه و ارز در کنار جذابیت سهام گروههای مختلف به رشد شاخص کل دامن زد و رکورد جدیدی با فتح قله ۱۴۲ هزار واحدی به ثبت رسید. ارزش معاملات بورس در ادامه مسیر صعودی خود در معاملات دیروز به سطح ۷۸۸ میلیارد تومان رسید.
بورس تهران از ابتدای شهریور نوسانات شدیدی را پشتسر گذاشته است؛ درحالیکه شاخص سهام دوشنبه هفته گذشته قله ۱۴۰ هزار واحدی را لمس کرد، طی چهار روز معاملاتی اخیر اصلاح ۷۰۰۰ واحدی را به خود دیده است. در گزارشی نوسان اخیر قیمتها و چشمانداز بازار سهام را از منظر ۱۰ تحلیلگر بورسی بررسی کرده است. از نظر کارشناسان، ابهامات در زمینه قیمتگذاری محصولات فلزی ...
معاملات روز گذشته بورس تهران با افت ۱۳۶۳ واحدی شاخص کل مواجه شد تا نماگر بازار سهام ضمن یک کانال عقبنشینی در سطح ۱۳۶ هزار و ۱۱۰ واحدی قرار بگیرد. بهرغم فشار شدید فروش در گروههای بزرگتر بازار، شاخص هموزن رشد بیش از ۴/ ۱ درصدی را تجربه کرد. این موضوع اقبال معاملهگران به گروههای کوچکتر بازار را نشان میدهد.
بورس تهران در حالی مردادماه را با ثبت بازدهی قابلتوجه در محدوده ۲۶درصدی به پایان برد که در این ماه بررسی عملکرد کارگزاران بورس نیز درخشان بود. عملکرد مرداد ماه کارگزاران فعال در بازار در حالی نشان از ثبت معاملات بیش از ۲۸هزار میلیارد تومانی دارد که در مقایسه با عملکرد تیرماه و مدت مشابه سال قبل، با رشد همراه شده است.
بورس تهران با صدور یک اطلاعیه رسمی، با اعلام دو اصلاح بزرگ در دستورالعمل انجام معاملات که مربوط به عرضه اولیه سهام شرکت های جدید و دامنه نوسان است فازه تازه تسهیل داد و ستدها را کلید زد.
در معاملات چهارمین روز کاری هفته شاهد بسته شدن بازار با رشد ۲۴۳۵ واحدی شاخص کل بورس بودیم نمادهای فملی، فولاد، پارسان، پارس، فخوز، فارس و جم بیشترین تاثیر مثبت را روی شاخص داشتند.
نماگر بورس تهران پس از تجربه دو روز ریزش سنگین و اصلاح ۴/ ۳ درصدی، معاملات روز گذشته خود را با رشد ۷/ ۰ درصدی به پایان رساند. بهنظر میرسد اصلاح قابلتوجه قیمت سهام کالایی بازار در روزهای ماقبل، در نگاه معاملهگران کفهای جذابی را ایجاد کرده بود تا بار دیگر فرصت مناسبی برای خرید سهام مزبور فراهم شود.
شاخص کل بورس تهران پس از رکوردشکنیهای پیدرپی ظرف ۱۰ روز اخیر، سرانجام از حرکت در مسیر صعودی بازایستاد و افت ۵/ ۱ درصدی را در پایان معاملات دیروز رقم زد. اکثر سهام مورد اقبال بازار که با خبر شناورسازی ارزهای غیرنفتی رشد بیوقفه ۲۰ تا ۵۰ درصدی را تجربه کرده بودند در دادوستدهای دیروز، بهدلیل شناسایی سود و وزندهی بیشتر سهامداران به عوامل منفی، تحت ...
معاملات سهام طی روز گذشته همانطور که انتظار میرفت با تداوم صفهای خرید برای سهام صادراتمحور بازار پایان یافت. خوشبینی ایجادشده از احتمال چرخش مسیر سیاست ارزی مهمترین دلیل استقبال قابلتوجه سرمایهگذاران از سهام دلارمحور بازار ارزیابی میشود. موج مشتاق تقاضا که از روز شنبه با خبر تصمیم شورای پول و اعتبار مبنی بر عرضه دلار غیر نفتی در بازار ثانویه ...
در محاسبه شاخص کل بورس تهران با برخی از شاخص بورسهای بینالمللی طی هفته گذشته، شاخص بورس توکیو با رشد ۳.۹ درصدی بیشترین بازدهی و شاخص بورس تهران با افت ۱.۶ درصدی کمترین بازدهی را به خود اختصاص دادند.
در جریان بازار امروز شاخص کل تحت تاثیر به ویژه نمادهای فارس، همراه، جم، خبهمن، وساپا و فملی با رشد ۵۱۹ واحدی مواجه شد و به ارتفاع ۱۰۸ هزار و ۲۹۵ واحدی رسید، در این میان نماد حکشتی با حدود ۳۰ واحد بیشترین تاثیر منفی را داشت.